L’Associació d’Alumnes va iniciar la seua trajectòria l’any 1993 i des d’aleshores ha tingut un gran dinamisme, i ha sigut el gran motor de la participació en l’escola. Col.labora molt estretament amb el claustre de professors i l’equip directiu a l’hora d’organitzar el gran nombre d’activitats socioculturals que es realitzen.

Està formada per pràcticament la totalitat de l’alumnat de cada curs, a més de les persones que, sense ser alumnes de cap de curs, es volen fer socis per a participar de la seua oferta lúdica i cultural. La quota per associar-se és de 12 € anuals i el seu destí es finançar la referida oferta.

Les activitats que s’hi organitzen són molt variades, alguns exemples de les quals són visites a museus i monuments, senderisme, eixides al teatre, xerrades d’interés, futbol-saló i viatge de fi de curs. Apunta’t, participa i proposa: t’estàvem esperant.

Visita nuestro Facebook:

Facebook Associació d’Alumnes

Los errores de medicaciуn pueden sonar inofensivos, pero los errores en la administraciуn de drogas daсan a miles de pacientes en los Estados Unidos. Remedios como Kamagra a menudo se utiliza para resolver términos como la disfunciуn erctil. Al final de esta p’gina, tendr’s entendimiento fundamental en haga clic aquí. Este medicamento ha estado en el mercado durante muchos aсos en muchos pases. їSabes qu es Kamagra? Actualmente muchos pacientes buscan la palabra clave exacta en Internet. Mi Cuenta, como , se refieren a diversos tipos de problemas de salud. La disfunciуn sexual es la m’s comn entre personas sobre la edad de 55, pero sucede a veces a hombres m’s jуvenes. Mientras que Kamagra se considera muy seguro por su cuenta, todava, no hay investigaciуn confiable sobre los efectos del uso recreativo.