Com a conseqüència de la situació i evolució de la pandèmia provocada pel COVID-19, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública va determinar, mitjançant Resolució de 12 de març, la suspensió temporal de l’activitat a tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana. Per tant i, com a conseqüència, queda suspesa temporalment l’activitat presencial a l’Escola d’Adults d’Alfafar.
Vist el Decret 16 de març de 2020 de l’Ajuntament d’Alfafar al voltant de garantir els serveis esencials del municipi i, acollint-nos a ell, tot i no estar considerat com un servei esencial, però on reconeix la possibilitat de seguir treballants mitjançant teletreball.
Així mateix, en aplicació de la Resolució de 13 de març de la Secretaria Autonòmica d’Educació, al respecte del tancament temporal dels centres educatius i on es dicten les instruccions d’organització i funcionament, l’Escola d’Adults d’Alfafar mantindrà la comunicació amb el seu alumnat mitjançant les Tecnologies de la informació i comunicació amb la finalitat de seguir la tasca educativa/formativa a distància amb la major fluïdesa possible.
Per a qualsevol consulta de l’alumnat o veïnat mantindrem oberts els canals de comunicació següents:

  • FACEBOOK:Escola d’Adults d’Alfafar
  • Correu electrònic: epa@alfafar.es

Així mateix, es pot consultar:

  • WEB: www.cfpaalfafar.es